Vrouwelijk duo neemt het bedrijf
Retail & Offices over
 

… en lanceert een nieuwe (winstgevende) aanpak voor retailers.

 

Na net geen 20 jaar geven Luc Campo en Dirk Sergooris het roer van Retail & Offices over aan Sanne Belboom en Anne-Katrien Celis. Beide dames werken al meer dan 10 jaar bij dit creatieve bedrijf. Het momentum van deze overname is voor hen het uitgelezen tijdstip om hun nieuwe ontwikkelde concept, dat winstgevendheid garandeert, voor retailers kenbaar te maken. 

 

Retail & Offices 

Al bijna 20 jaar staat Retail & Offices bekend voor het bedenken en ontwerpen van succesvolle, mooie en innovatieve winkel- en kantoorconcepten. Meer dan 100 klanten zoals de merken Veritas, A.S. Adventure, AVA, JBC, E5 Mode, Oh’Green, Pro-Duo, Aveve, … deden in de loop der jaren beroep op hun expertise. Er werden al meer dan 600 projecten tot een goed einde gebracht en de teller blijft lopen. 

 

Een nieuwe wind 

De fakkel wordt nu, via een management buy out of MBO, doorgegeven aan Sanne Belboom en Anne-Katrien Celis. De tandem van 2 mannen maakt plaats voor een nieuw, vrouwelijk duo met veel energie. “Buiten hun jarenlange ervaring en hun passie voor alles wat retail is, namen Sanne en Anne-Katrien al sinds enige tijd meer en meer managementtaken op zich. Ze groeiden in hun nieuwe rol en dankzij hun sterke visie en complementariteit is Retail & Offices meer dan veilig onder hun vleugels. Vandaag en zeker in de toekomst,” aldus medeoprichter Luc Campo. 

 

Een vernieuwde en hedendaagse aanpak 

De focus van Retail & Offices lag steeds op het realiseren van commercieel succes voor onze klanten. “Deze focus willen we zeker behouden. Dit is dan ook steeds het unieke en onderscheidende element geweest van ons bedrijf,” vertelt Anne-Katrien Celis ons.  

“Onze focus op de klant, of de shopper, die dit commercieel resultaat positief kan beïnvloeden, blijft ons uitgangspunt. Enkel leeft die klant vandaag in een “phygitale” wereld. Een wereld waar er geen  grenzen meer bestaan tussen een fysiek en een digitaal aanbod. De klant wil zelf bepalen hoe, waar en wanneer hij iets wil kopen. Onze nieuwe aanpak en werkmethodiek is hierop gebaseerd en de eerste toegepaste resultaten zijn meer dan veelbelovend,” voegt Sanne Belboom hieraan toe. 

 

Allianties met innovatieve bedrijven 

Niet alle kennis om deze nieuwe aanpak te realiseren is bij Retail & Offices in huis aanwezig. Dit is werk voor andere specialisten: specialisten op het vlak van digitale, sociale en traditionele communicatie. Digitopia, de grootste Belgische speler op het vlak van digital signage, is de eerste strategische partner van Retail & Offices. Andere partnerships zijn op komst zodat Retail & Offices haar klanten een volledig aanbod kan bieden waarbij ze de implementatie van A tot Z in eigen beheer zal sturen en begeleiden. 

 

Einde en begin van een tijdperk  

Sanne Belboom, Anne-Katrien Celis en hun team van experts zijn klaar voor het nieuwe tijdperk. Ze kennen de uitdagingen van morgen en hebben de antwoorden.