Retail & Offices en The Online Nut Company nodigen jullie uit op hun event

Woensdag, 16 juni 2021 – 10:00 – 11:00


Voor wie? Voor ondernemers met een winkel of showroom die zich willen voorbereiden op de nieuwe shoppercultuur na de pandemie. Eén van de gevolgen is dat het koopgedrag is veranderd.

We moeten er geen doekjes om winden: de angstcultuur die ons leven het voorbije jaar gedomineerd heeft, zal littekens nalaten op vele vlakken. Eén van de gevolgen is dat het koopgedrag van de mens zal veranderen. Maar wat betekent dat nu concreet voor ondernemers met een showroom of winkel? Toch erg belangrijk om even bij stil te staan en de toekomst van jouw commerciële ruimte te verzekeren.

The Online Nut Company en Retail & Offices slaan de handen in elkaar en geven samen een webinar, specifiek gericht op mensen met een showroom, toonzaal of winkel. In de spanne van één uur gidsen Luc Campo (Retail & Offices) en Charlotte Cools (The Online Nut Company) je naar de ultieme, nieuwe, post-corona aanpak om het juiste volk koopklaar over de vloer te krijgen. Zij zullen dit doen aan de hand van het Media Trigger Flowchart, gevuld met relevante en doordachte voorbeelden ter inspiratie.

Op welke vragen krijg je een antwoord?

  1. Hoe kan ik de basisbehoeften van potentiële klanten erkennen en vervullen?
  2. Hoe communiceer ik de juiste boodschap op de juiste kanalen?
  3. Hoe zet ik doelgerichte campagnes op die consistent zijn over de verschillende touchpoints?

Het resultaat

Je ontdekt hoe je het vertrouwen kan winnen van potentiële kopers, je maakt hen overigens koopklaar door doelgerichte communicatie en krijgt tips & tricks om de verkoop ook echt te sluiten.

What’s in it for you?

Na afloop ontvang je een blanco Trigger Media Flowchart waarmee je zelf aan de slag kan én zit je (digitaal) 30 min met één van onze experten aan de tafel waar je al je vragen rond jouw specifieke case aan kwijt kan. Haast je, want de plaatsen voor dit gesprek zijn beperkt!

Schrijf je in voor het webinar:

De post-corona shopper, weet die jouw winkel of showroom te vinden?

Woensdag 16 juni 10.00u-11.00u

SCHRIJF JE IN