Concept &
design.

Onze passie is het ontwikkelen van relevante en toekomstbestendige concepten. Mét impact.

Met uw merk als basis en de noden van uw doelgroep en eindgebruiker als rode draad, ontwikkelen we samen een sterk conceptueel en visueel verhaal dat bij uw klanten en/of medewerkers blijft hangen én wordt doorverteld.
Deze concepten vertalen we vervolgens naar een sterk onderbouwd design waarin structuur en stopkracht centraal staan. Onze designs zijn flexibel en schaalbaar zodat ze met de tijd mee kunnen evolueren. Bovendien houden we steeds rekening met uw branding en de nodige in-store communicatie.
Het moet niet enkel mooi zijn. Het moet ook jullie verhaal vertellen.
Dit alles vertalen we naar de realiteit met liefde voor detail, materiaal en techniek, maar bovenal met respect voor onze planeet.

Dit kunnen we voor u betekenen:

1. Concept & design voor retail & kantoor

Samen bepalen we de verhaallijn voor uw winkel- of kantooromgeving. We brengen uw merk tot leven en zorgen voor relevante oplossingen voor uw doelgroep. Naast de architectuur en interieurvormgeving, creëren we passende in-store communicatie en branding. Commercialiteit, stopkracht, structuur en menselijke dialoog vormen de basis van onze creaties.

2. Inrichtingsplannen

We zorgen voor een commercieel grondplan, rekening houdend met een goede organisatie, looproutes, zichtlijnen en warme zones. We optimaliseren elke ruimte en ontzorgen u in de implementatie van uw winkel- of kantooromgeving.

3. Quick-win design

Meer omzet creëren en impact maken dankzij een uprade van een bepaalde zone of een klein geïntegreerd concept? Wij stellen kleine, budgetvriendelijke concepten voor die snel implementeerbaar zijn in uw winkels of kantoren.