Dan ben je hier aan het goede adres.

Wij maken gestileerde kerstbomen waarmee je direct een gezellige kerstsfeer in huis haalt.

Bovendien zien onze bomen er niet alleen goed uit, ze zijn ook nog eens goed... ga je dit jaar voor een mooie én duurzame kerstboom?


Duurzaam

Onze kerstbomen worden gemaakt van hout. Er zijn verschillende soorten dus voor ieder wat wils. Wat ze echter allemaal gemeen hebben is het FSC keurmerk dat garant staat voor een verantwoord bosbeheer.
Ook de productie wordt zo opgezet dat er zo weinig mogelijk restmateriaal is; het meeste hiervan wordt gebruikt voor de kleinere kerstboompjes en de allerkleinste reststukken worden gerecycleerd.


Beestjes?

Hebben jullie ook dieren in huis die van Kerstmis houden… vooral dan om in de boom te klimmen en aan de takken te knabbelen? Niet altijd even leuk, zowel voor jou als voor je lieve viervoeter.
Deze kerstbomen zijn 100% huisdiervriendelijk.


Opgeruimd staat netjes

Je hebt nog nooit zo snel je kerstboom opgezet of weer opgeruimd… onze recordtijd staat op 5 seconden!
Bovendien neemt hij bijna geen ruimte in om op te bergen, weer wat plaats gespaard op zolder.


Kies je boom

3 verschillende materialen en 3 verschillende groottes; kies de boom die bij jou en bij je huis past.
Er is een vloermodel van 120cm, een tafelmodel van 80cm en eentje van 40cm dat overal past. Er is ook een bijpassend tafeltje als je je boom van 120cm wat hoger wil zetten.


Wil jij ook zo’n mooie kerstboom in huis?
Hieronder vind je ons aanbod.

Vind je niet wat je zoekt? Omdat wij alles per stuk produceren kunnen wij ook op maat werken. Vraag het ons hier, we zijn benieuwd naar je ideeën en helpen je graag verder..

Kerstboom vloermodel
Hoogte: 120 cm
Materiaal: berkenmultiplex

Prijs: € 139

Koop hier

Kerstboom vloermodel
Hoogte: 120 cm
Materiaal: berkenmultiplex

Prijs: € 139

Koop hier

Kerstboom vloermodel
Hoogte: 120 cm
Materiaal: berkenmultiplex

Prijs: € 139

Koop hier

Het verhaal van w00d.

Het idee voor w00d is ontstaan tijdens de lockdown. Kristof heeft een bedrijf in de evenementen sector, en zag al zijn opdrachten stop gezet en geannuleerd worden. Omdat stil zitten en afwachten niks voor hem is, heeft hij een manier bedacht om zijn freesmachine toch aan het werk te zetten. Gezien iedereen in deze donkere dagen wel wat licht en gezelligheid kan gebruiken, is hij overgeschakeld op het maken van houten kerstbomen.

Zijn atelier dat normaal vol staat met flightcases voor evenementen is ondertussen omgetoverd tot een waar dennenbos!

De productie gebeurt in Genk, en alle producten worden met de hand afgewerkt.

Er wordt enkel gewerkt met duurzaam hout dat het FSC-label draagt. De productie wordt zo opgezet dat er zo weinig mogelijk restmateriaal is; het meeste hiervan wordt gebruikt voor de kleinere kerstboompjes en de allerkleinste reststukken worden gerecycleerd. Bovendien zorgt de freesmachine voor de verwarming van het magazijn, om ook zelf zo duurzaam mogelijk om te gaan met grondstoffen.