Ontwikkeling &uitvoering.

Met onze technische kennis en oog voor detail optimaliseren we creatieve ontwerpen tot een maakbaar en reproduceerbaar concept binnen uw gegeven budget.
Wij vertalen het concept naar een algemeen technisch dossier dat de basis legt voor een vlotte realisatie van uw winkelnetwerk. Ons voornaamste doel is moduleren en standaardiseren. Zo garanderen we een algemene standaard voor al uw nationale en/of internationale filialen, ongeacht de schaal.

Of het nu gaat over één project of de realisatie van een heel netwerk, RO ontzorgt uw project van A tot Z. Nationaal én internationaal. U kunt ons inhuren als tijdelijke project management afdeling of slechts voor één onderdeel van het uitvoeringsproces. Met onze plug-in services zijn we er voor u op het moment dat u ons nodig hebt.

Ons aanbod in technische ondersteuning en ontwikkeling:

1. Project management, werfopvolging & coördinatie

Wij coördineren de realisatie en implementatie van uw project van A tot Z. Dit zowel nationaal als over de landsgrenzen heen. Nood aan gedeeltelijke ondersteuning? Onze services zijn schaalbaar en op maat, wij coördineren waar u het nodig hebt.

2. Opmaak van technisch conceptdossier en uitvoeringsdossier

We stellen een technisch overzicht van alle onderdelen van uw concept samen en budgetteren dit samen met onze partners. Is uw locatie al bekend? Dan werken we de nodige plannen uit zodat het concept uitgevoerd en geïmplementeerd kan worden.

3. Haalbaarheidsstudie van uw pand

Een financiële haalbaarheidstudie en technische analyse van uw nieuwe of bestaande panden. Bezint eer ge begint aan een nieuwe verbouwing of investering.