Communicatie &
branding.

Een sterk merk is meer dan een logo. Een sterk merk treedt in dialoog met haar doelgroep en lokt interactie uit. Bij RO maken branding en communicatie integraal deel uit van al onze creaties, want een sterke branding en storytelling is wat u onderscheid van anderen in uw sector.

Heeft u nood aan een duidelijk omlijnde corporate identity of huisstijl, dan zijn wij uw geschikte partner. Van logo tot prijskaartje.
We zorgen voor een sterke visuele basis die vertaalbaar is naar elk fysiek of online kanaal. Uw volledige huisstijl beschrijven we in een praktische huisstijlgids die bruikbaar is doorheen alle lagen van uw organisatie. Bovendien beschikken we over een netwerk van partners die onze creaties realiseren tot in de laatste details.

Ook voor de implementatie van uw bestaande branding naar al uw filialen bent u bij ons aan het juiste adres.

U kan op ons rekenen voor:

1. Logo en merkontwikkeling

Meer omzet dankzij een praktische hands-on audit met gevisualiseerd en snel implementeerbaar advies en kleine investeringen.

2. Huisstijl en corporate identity

Een financiële haalbaarheidstudie en technische analyse van uw nieuwe of bestaande panden. Bezint eer ge begint aan een nieuwe verbouwing of investering.

3. In-store communicatie

Boost uw omzet dankzij nieuwe presentatie- en verkooptechnieken die we uw winkelpersoneel aanleren tijdens een praktische workshop.

4. Wayfinding

Bepaal de essentie, reden van bestaan, de ‘why’ van uw merk. Tijdens deze workshop wordt de basis van het merk omschreven en ingekaderd als basis voor alle volgende uitingen en activiteiten van uw merk.

5. Gevelcommunicatie & design

Leg de basis voor het ontwikkelen van (ruimtelijke) oplossingen die écht relevant zijn voor de behoeften van uw doelgroep. Dit doen we door in de leefwereld en de behoeften te duiken van uw klanten en/of medewerkers.