Advies &
coaching.

Herkent u zich in één van onderstaande pittige vraagstukken?

  • Twijfelt u over de commerciële invulling van uw winkel?
  • Lopen shoppers uw winkels straal voorbij?
  • Voelen uw werknemers zich niet optimaal in hun huidige kantooromgeving?
  • Benieuwd naar de financiële en technische haalbaarheid van uw verbouwplannen?
  • Wil u weten hoe u kosten-efficiënt de uitrol van uw winkel- of kantoornetwerk aanpakt?

Dan zijn wij er voor u om een oplossing te bieden op deze commerciële, technische en strategische vraagstukken!
Met onze adviezen op maat en persoonlijke audits bieden we u praktische tools en oplossingen waar uw organisatie meteen mee aan de slag kan.

Het doel van onze trajecten is om samen tot concrete actie- en werkpunten te komen die focussen op het beter laten renderen of werken van uw retail- of kantooromgeving. Samen streven we naar een optimale omgeving die meer omzet zal genereren en waar uw medewerkers beter zullen presteren.

Een greep uit onze trajecten:

1. Quick-win audit

Meer omzet dankzij een praktische hands-on audit met gevisualiseerd en snel implementeerbaar advies en kleine investeringen.

2. Haalbaarheidsstudie pand

Een financiële haalbaarheidstudie en technische analyse van uw nieuwe of bestaande panden. Bezint eer ge begint aan een nieuwe verbouwing of investering.

3. Visual merchandising workshop

Boost uw omzet dankzij nieuwe presentatie- en verkooptechnieken die we uw winkelpersoneel aanleren tijdens een praktische workshop.

4. Missie & visie workshop

Bepaal de essentie, reden van bestaan, de ‘why’ van uw merk. Tijdens deze workshop wordt de basis van het merk omschreven en ingekaderd als basis voor alle volgende uitingen en activiteiten van uw merk.

5. Persona mapping

Leg de basis voor het ontwikkelen van (ruimtelijke) oplossingen die écht relevant zijn voor de behoeften van uw doelgroep. Dit doen we door in de leefwereld en de behoeften te duiken van uw klanten en/of medewerkers.

6. Stopkracht audit

Verbeter de stopkracht van uw pand aan de hand van ons visueel en praktisch advies. Onze stopkracht-audit legt de pijnpunten bloot en is ideaal als uw merk niet goed zichtbaar is in het straatbeeld of als klanten uw pand straal voorbij lopen.