Project Description

Begeleiding over de grenzen heen

Pro-Duo

Een sterk concept wordt internationaal uitgevoerd

 

In 2010 ontwikkelde Retail Office het nieuwe B-to-B winkelconcept voor Pro-Duo, de verdeler van professionele schoonheidsproducten. Nadat de pilootwinkel het succes van dit concept bewees, werd ons gevraagd om alle winkelverbouwingen en openingen op Europees niveau te coördineren.

Sinds 2010 tekende Retail Office de plannen van meer dan 90 winkels over heel Europa en begeleidden we de verbouwing en opening ervan.

 

Wat we deden

Engineering en regie van alle winkelopeningen en –verbouwingen

Jaar: 2010-heden

 

Pro-duo.com

Sinds 2010 tekent Retail Office
alle plannen voor de winkels in Europa.
In België en Nederland
doen we de regie voor de verbouwingen.
Loading...

Uitgelicht

 

Voor de uitrol van het originele concept in de rest van Europa werden procedures opgesteld voor het maken van alle plannen die nodig zijn voor de lokale teams in de verschillende landen. Met de verschillende aannemers en leveranciers werden raamafspraken gemaakt om budgetten en timings te optimaliseren.Zo kan per winkel een volledig dossier samengesteld worden met o.a. een meubelplan, bouwplan, vloerplan, verlichtingsplan, gevelplan, gevelsimulaties, bestellijst,…

Voor Frankrijk, Spanje en Duitsland worden de lokale teams vanuit België aangestuurd en geassisteerd, voor de winkels in België en Nederland verzorgt Retail Office de volledige regie.