Project Description

Klein wordt PLUS

Een nieuwe generatie van handelaars (retailers) staat op.

Handelaars die de positieve kant van disruptie (het is voor hen NIET de schuld van het internet) weten te gebruiken in een vernieuwend sterk verhaal naar hun klanten. 

Dit zijn niet meer de klein-handelaars zoals we die kennen. Wij gaven ze de naam PLUS-handelaar omdat ze een werkelijke PLUS betekenen voor retail in het algemeen en hun klanten in het het bijzonder.

Deze PLUS-handelaars zijn niet saai, ze zijn boeiend. Ze kennen hun klanten als het ware bij de voornaam. Luisteren naar hen, gaan mee in hun verhaal en passen met plezier hun verhaal aan op hun wensen. Zij weten dat elk klantenbezoek de start is van een nieuw onderzoek.  Zij weten dat kleine ingrepen grote positieve gevolgen kunnen hebben. Voor hen, en vooral voor hun klanten, is prijs een relatief begrip. Hun verhaal is gebaseerd op de waarde van hun producten in combinatie met hun diensten waardoor de prijs van de producten zeer relatief wordt. En … kom je op hun website of in hun winkel … beiden werken aanstekelijk, bruisen van de positieve energie, prikkelen je nieuwsgierigheid, vertellen één verhaal, … kortom zijn een echte PLUS voor bezoekers en klanten.

Wil je meer weten over deze PLUS-handelaar? Of heb je interesse om te weten waar je vandaag staat als PLUS of MIN handelaar? Neem dan gerust contact op of maak direct een afspraak voor een PLUS-audit. hallo@retailoffice.be 

Retailoffice is KMO-portefeuille gecertificeerd waardoor kleine en middelgrote ondernemingen via ons een advies-ondersteuning kunnen krijgen
van het VLAIO (Vlaams Agentschap voor Innoveren en Ondernemen)

 

de plus handelaar - retail office

Voordracht door Luc Campo over De plushandelaar wordt de nieuwe retailer
@THE RE TAIL/SILIENCE LUNCHES in het MAS.