Anders gaan winkelen bij Juttu

Retail Office en team achter A.S.Adventure creëren vernieuwend winkelconcept

 

Op vrijdag 13 november opent de eerste conceptstore van JUTTU zijn deuren op de Meir in Antwerpen. De nieuwe mode- en lifestyleketen wordt gelanceerd door het team achter A.S.Adventure, dat voor het nieuwe concept samenwerkte met Retail Office.

De winkels worden opgevat als een mode- en lifestylemagazine waar de klant bewuster en minder impulsief kan shoppen. De 700 m² grote conceptstore op de Meir is ingedeeld in vijf inspirerende corners, die elk hun eigen mix van fashion en lifestyle bieden: HER, HIS, AIR, MAJESTIC en ORIGIN. Elke corner straalt door een bewust gebruik van verschillende materialen een ander gevoel uit, van robuuste natuur tot kwaliteitsvolle klasse. De corners vertellen elk een uniek verhaal en geven de bewuste shopper heel wat informatie over de producten. Bovendien kan je in de foodcorner ‘Jummy’ terecht voor lekkere biologische producten of een kopje koffie. Deze winkel loop je niet haastig in en uit. Geen overvolle rekken, maar ruimte en rust tussen de corners.

Het bedenken en uitwerken van het concept gebeurde door Retail Office, in nauwe samenwerking met de klant. Luc Campo, zaakvoerder van Retail Office: “Dit project is een goed voorbeeld van hoe we bij Retail Office graag werken: in co-creatie met de klant. Samen hebben we een boeiend voortraject afgelegd waarbij we ideeën uitwisselden. Op die manier zijn we samen tot een werkbaar nieuw winkelconcept gekomen. Ook bij de uitwerking van het concept hebben we die dialoog aangehouden, waarbij voorstellen van beide kanten elkaar aanvulden, met een schitterend resultaat tot gevolg.”

Retail Office heeft al een succesvolle samenwerking achter de rug met het team achter JUTTU: ook het vernieuwde winkelconcept van A.S.Adventure werd door Retail Office uitgewerkt.

JUTTU opent op vrijdag 13 november voor het eerst de deuren in Antwerpen (Meir 19). Drie weken later is JUTTU Brugge aan de beurt: afspraak op vrijdag 4 december in de Noordzandstraat 54. In 2016 worden nog winkels gepland in andere centrumsteden. 

Meer info over het project >