Andere tijden, andere oplossingen

Ontdek ons post-lockdown aanbod van diensten en producten

Op heel korte tijd is onze wereld drastisch veranderd. De uitdagingen (en kansen) waar u gisteren voor stond zijn niet die waar u vandaag tegenaan kijkt. U kunt hieronder een selectie van oplossingen (zowel diensten als producten) vinden die u helpen een veilige omgeving te creëren voor uw klanten en personeel, mét behoud (of zelfs verbetering) van de commerciële waarde.

Wij staan al in de startblokken om eraan te beginnen, u ook?

 

Met deze diensten staan we 4 x voor je klaar

1. Door je winkelplan ‘Corona-veilig’ te hertekenen

Je hebt ondertussen wel een idee hoe jouw winkels er volgens de nieuwe social distance-richtlijnen moeten uitzien. Maar dit nu snel met eigen mensen op alle winkelplannen en in alle filialen aanpassen is niet eenvoudig.
Wij hebben een team van retail-designers klaar staan om al je winkelplannen corona-proof te maken. De tips om een hogere conversie te draaien krijg je er gratis bij. Je deelt met ons je ideeën. Wij delen die van ons en komen zo samen tot een corona concept & plan(nen)!
Je kunt deze zelf uitvoeren of je hierin laten bijstaan, wat wij met plezier doen.

2. Door je te helpen om je winkelpunt(en) Corona-veilig te maken

Je moet in een zo kort mogelijke tijd heel veel filialen aanpassen. Met eigen personeel wordt dit moeilijk want zij moeten klaar staan voor de eerste klanten.
Wij hebben een team van praktische mensen die dit voor jou kunnen doen.
Je vertelt ons wat er moet gebeuren. Samen bespreken we hoe dit snel – praktisch – pragmatisch en goedkoop kan worden uitgevoerd.

3. Door concreet advies te geven op de winkelvloer

Je nam zeker al maatregelen in jouw winkelpunt(-en). Toch heb je het gevoel dat het vanuit commercieel standpunt nog beter kan…
Wij komen ter plaatse en zoeken samen naar haalbare extra oplossingen, die zorgen voor meer conversie en een intensere dialoog. We houden rekening met wat je hebt en proberen op een praktische en pragmatische manier je oplossingen naar een hoger niveau te tillen. Hierdoor kan jij er beter uitkomen … dan je er in ging.
Je krijgt enkele dagen na ons bezoek een duidelijk verslag met daarin een praktische beschrijving hoe deze oplossingen gerealiseerd kunnen worden.

4. Door oplossingen op maat te ontwerpen

Je bent op zoek naar een oplossing in lijn met jouw merk en huisstijl. Denk aan een gepersonaliseerd meubel of display die meer doet dan enkel beschermen. Het aanbod op de markt geeft je niet het juiste gevoel.
Wij hebben vertrekkende vanuit onze retail-kennis enkele ontwerpen gemaakt die hiervoor kunnen dienen. Deze staan verzameld onder “onze post-corona oplossingen”.
Je vindt je gading in onze voorstellen maar wil een simulatie op maat van je merk?

Iets voor jou? Neem dan snel contact op via hallo@retailoffice.be

producten, keer op keer te personaliseren op uw maat!

Op basis van onze expertise maakte Retail Office een selectie van de must-have protectie elementen. Bovendien bedachten we ook zelf een aantal oplossingen
die helpen om op een krachtige en positieve wijze het contact met de klant te herstellen.

1. De preventie-kiosk

Nu het openbare leven stilletjes terug op gang komt en mensen opnieuw met elkaar in contact komen, is het van groot belang dat dit op een veilige manier kan gebeuren. Wij ontwikkelden een flexibel en compact preventiemeubel dat bovendien ook na de maatregelen bruikbaar blijft!

FLEXIBELE INVULLING
Jij kiest zelf wat je aanbiedt aan je klant; handschoenen, mondmaskers, ontsmettingsgel, klantentelling, vuilbak,… Het meubel is modulair opgebouwd en jij kiest welke modules je nodig hebt.

Bovendien kunnen wij ervoor zorgen dat alle nodige materialen worden voorzien en bijgevuld wanneer nodig.

PERSONALISEERBAAR
Zowel de communicatie als de kleuren en materialen van het meubel zelf zijn vrij te kiezen. Op deze manier kan je ervoor zorgen dat het meubel past bij jouw omgeving en huisstijl.


OMVORMBAAR NA CORONA

De tijden van de strikte hygiënische maatregelen zullen ooit ten einde komen… en dan blijf jij zitten met displays die je niet meer kunt gebruiken. Om dit te vermijden kan de kiosk ook hierna verder gebruikt worden als: communicatie-kiosk voor folder, productdisplay of thematische productpresentatie.

DUIDELIJKE COMMUNICATIE
De communicatie maakt bezoekers duidelijk hoe het werkt, kan ze tips geven over bv. het juist aan- en uittrekken van handschoenen en bedankt hun voor hun medewerking.

Kan jij onze preventie-kiosk ook goed gebruiken? Neem dan snel contact op via sales@retailoffice.be.

2. De snelle verkoop display

Na een sluiting van enkele weken zijn er veel producten in de winkel blijven liggen, producten die je nu graag zo snel mogelijk verkoopt. Daarom hebben we deze display ontwikkeld, compact in oppervlakte maar groot in stop- en verkoopkracht. Onze display is:
• flexibel en aanpasbaar = verstelbare schabben en moduleerbaar
• geschikt voor iedere sector en ieder type product
• communicatie mét impact is inbegrepen, afgestemd op jouw aanbod
• volledig personaliseerbaar en op maat van je merk

Ook producten die erop wachten verkocht te worden? Neem dan snel contact op via sales@retailoffice.be.

3. Protectieschermen

Om zowel je klanten als je medewerkers in deze omstandigheden zo goed mogelijk te beschermen tegen het COVID-19 virus, ontwikkelden we een protectiescherm voor op een tafel of toonbank. Dit scherm bestaat in 2 modellen; met een houten kader of volledig uit plexi.

Het scherm kan op vraag verder worden gepersonaliseerd met je logo en een boodschap (v.b. de reden waarom je dit scherm plaatste). 

MODEL A (MET HOUTEN KADER)
• Groot 110 cm breed x 90 cm hoog
• Middel 80 cm breed x 80 cm hoog
• Klein 60 cm breed x 80 cm hoog
MODEL B (VOLLEDIG IN PLEXI)
• Middel 80 cm breed x 80 cm hoog
RICHTPRIJZEN
• van ca. € 75 tot € 195

 
Ook nood aan protectieschermen voor een veilig klantencontact? We horen je graag via sales@retailoffice.be.

4. Vloerstickers

Aanvullend op de schermen ontwikkelden wij opvallende vloerstickers. Deze stickers hebben als doel om bezoekers te attenderen op het houden van een veilige afstand tussen elkaar in eventuele (wacht)rijen. De stickers hebben een diameter van 50cm en kunnen gemakkelijk zelf op de vloer worden aangebracht en worden verwijderd.

Het ontwerp hiervan kan volledig gepersonaliseerd worden, zodanig dat het aansluit bij jouw interieur en huisstijl.

RICHTPRIJZEN
• ca. € 20.

Interesse? Neem dan snel contact op via sales@retailoffice.be.

5. Trolley-masker

Na het mondmasker… nu ook het trolley-masker!
• Overtrekhoesje voor een winkelkar om virusvrij te kunnen winkelen in de supermarkt.
• Zelfde principe als een mondmasker
• Wasbaar en in stof
• Past op verschillende soorten winkelkarren dankzij elastiek
• Twee lasso-vormige uiteinden om enerzijds gemakkelijk te bevestigen en anderzijds na het winkelen het trolley-masker van de trolley te verwijderen, dicht te plooien en op te bergen om daarna te kunnen wassen
• In een standaard materiaal of volledig gepersonaliseerd (kleur –logo -…)

Wil jij dit ook aan je klanten aanbieden? Neem dan snel contact op via sales@retailoffice.be.

6. Mobiel pedicure-scherm

Dit mobiel scherm werd specifiek ontwikkeld voor medische pedicure (v.b. woonzorgcentra of rusthuizen). Om deze behandeling veilig te laten verlopen hebben we dit scherm ontworpen.

Ook dit scherm kan gepersonaliseerd worden d.m.v. een sticker met het eigen logo of een tekst.

Kan jij dit goed gebruiken? Neem dan snel contact op via sales@retailoffice.be.