Succes heeft vele vaders

Bij Retail Office is dat bij uitstek het geval: in onze projectteams is niet alleen plaats voor architecten, designers en marketeers, maar ook voor onze klanten. We zouden immers gek zijn om geen gebruik te maken van de expertise die u jarenlang hebt opgebouwd. Want wie kent tenslotte beter uw klanten en producten, de sterktes en noden van uw bedrijf?

Bij Retail Office staat design niet op zich: het is een instrument dat strategisch wordt ingezet. Na een grondige analyse van de verkoopskanalen ontwikkelen we in dialoog met de klant een winkelconcept dat het DNA van uw merk vertaalt naar een efficiënte lay-out met een aantrekkelijk design. De ontmoeting van de vakkennis die binnenshuis voor het rapen ligt met de frisse kijk van ons team blijkt keer op keer een winnende combinatie. Bij Retail Office noemen we die kruisbestuiving co-creatie.

Voor een kostenefficiënte realisatie en uitrol van het ontwikkelde concept kunt u rekenen op ons ervaren team van gepassioneerde architecten en designers, die in 16 jaar tijd bijna 5300 winkels een nieuw leven gaven.

Elk succesverhaal heeft zijn eigen happy ending: een strak design of strakke kostenstructuur, een imagoboost of omzetboost. Welke ontknoping u ook kiest, wij zorgen ervoor dat uw klanten én uw personeel zich uitstekend voelen in uw winkels.

..Meer over de projecten

0
Retailers
0
Jaar Retail Office
0
Specialisten
0
Ideeën
0
shops